Protest Jedan od pet miliona širom Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Feb.2019, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest 'Jedan od pet miliona' širom Srbije

Protesti pod nazivom "Jedan od pet miliona" i u petak uveče su održani u više gradova Srbije, pa i u Novom Sadu, Subotici, Čačku i Valjevu. Na protestima se, između ostalog, traži zaustavljanje političkog nasilja, ali i smena vlasti i obezbeđivanje fer izbornih uslova. Šesti po redu protest "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu počeo je dolaskom više stotina studenata Univerziteta u Novom Sadu, koji su se ranije danas prvo okupili u kampusu. Studenti su se u koloni...
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Protesti "1 od 5 miliona" održani u gradovima Srbije

Izvor: Blic, 23.Feb.2019, 09:03

Građanski protesti "1 od 5 miliona", na kojima su okupljeni izrazili nezadovoljstvo, održani su večeras u nekoliko gradova Srbije. Šetalo se u Novom Sadu, Subotici, Nišu, Valjevu, Kraljevu i Užicu, a za sutra je najavljen protest u Beogradu i još nekoliko gradova.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.