Pronađeno telo nestalog dečaka

Izvor: Šumadija Press, 15.Jun.2015, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo nestalog dečaka

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da su ronioci Žandarmerije MUP-a Srbije u reci Karaš pronašli telo koje prema opisu odgovara nestalom dečaku Stefanu Iliću.

Ronioci su telo izvukli iz vode na mestu koje je svega 600 metara udaljeno od porodične kuće Ilića u Banatskoj Subotici. MUP za sada nema potvrdu da se radi o nestalom dečaku, tako da sledi identifikacija i obdukcija, a policija, kako je rečeno, nastavlja istragu.

Dečak je nestao u subotu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << a poslednji put je viđen u selu Banatska Subotica, opština Bela Crkva.

Odmah po prijavi nestanka dečaka formirana je opsežna policijska potraga u kojoj su pripadnici policije danonoćno pretraživali teren, a specijalni timovi ronilaca Žandarmerije pretražuju Dunav i priobalje.

Formirani su specijalni timovi, a do kasno sinoć ispitivani su svi koji se dovode u bilo kakvu vezu sa dečakom i njegovom porodicom. Svi graniči prelazi su strogo kontrolisani, uspostavljena je saradnja i sa rumunskim kolegama a fotografija sa opisom dečaka je bila na svim elektronskim medijima.

Prema nezvaničnim saznanjima, Stefan je poslednji put viđen u subotu oko podneva, nedaleko od kuće gde se uputio da bi zameni oca u polju.

On je sa mlađim bratom ostao sam jer je otac morao da ode na 15 minuta.

Dok su dečaci bili sami naišlo je vozilo tamne boje, Stefan je otet, a mlađi brat uspeo je da pobegde, nezvanična je informacija. Na lokalnim medijima pojavio se snimak automobila u koji je, navodno, dečak ubačen nakon što je otet.

Policija je obavila razgovore s velikim brojem ljudi, uključujući i roditelje dvanaestogodišnjeg dečaka.

Kako javlja RTS roditelji, koji su u policijskoj stanici proveli dva dana, sinoć su oko ponoći pušteni, ali im je savetovano da u interesu istrage ne razgovaraju sa novinarima.

Nastavak na Šumadija Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija pronašla leš nestalog dečaka

Izvor: Pančevac-online.com, 15.Jun.2015

Kako su javili „Blic”, RTS i drugi mediji, ronioci Žandarmerije su u reci Karaš pronašli leš dečaka čiji opis odgovara nestalom dvanaestogodišnjaku za kojim je od subote tragala policija. RTS je saopštio da se, bez obzira na to, nastavlja istraga i da slede identifikacija leša i obdukcija....

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.