Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2010, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen autobus subotičkih srednjoškolaca

SUBOTICA -

Pronađen je autobus "Suboticatransa" kojim su putovali učenici Srednje ekonomske škole "Bosa Milićević" na studijsko putovanje u Italiju, a koji je ukraden 24. septembra na parkingu ispred tržnog centra nedaleko od Rima, potvrdio je danas subotički autoprevoznik.

Pronađeni autobus trenutno se nalazi na sudskom parkingu van Rima i stavljen je na raspolaganje pravosudnim organima. Na vozilu je delimično razvaljen spoljni lim, ali je u voznom stanju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << U njemu je pronađen komplet ključeva i dva mobilna telefona u kaseti ispod sedišta vozača. Lopovi su iz boksova odneli sve stvari osim jedne jakne, dok je iz kabine odnet gotovo sav prtljag, osim nešto odeće.

Konzulat Srbije u Italiji podneo je zahtev za deblokiranje autobusa i njegovo vraćanje "Suboticatransu" , stoji u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova koje je dostavljeno subotičkom autoprevozniku.

"Javno preduzeće "Suboticatrans" preduzima sve potrebne mere u cilju naknade štete koju su zbog te krađe pretrpeli putnici", kažu u ovom preduzeću.

Da podsetimo, učenicima Srednje ekonomske škole "Bosa Milićević" iz Subotice, koji su posredstvom Turističke agencije "Profis" boravili na studijskom putovanju u Italiji, 24. septembra ukraden je autobus zajedno sa kompletnim ličnim prtljagom i pasošima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Italiji pronađen subotički autobus

Izvor: Blic, 12.Okt.2010, 01:10

Subotica - Italijanska policija pronašla je autobus „Subotica transa” koji je 24. septembra ukraden sa parkinga nedaleko od Rima, nakon što je maturante Srednje ekonomske škole iz Subotice koji su njim putovali na ekskurziju po Italiji ostavio u blizini jednog tržnog centra...Autobus je u voznom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.