Profesorka sumnja da joj je učenik demolirao automobil

Izvor: Blic, 23.Jun.2015, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Profesorka sumnja da joj je učenik demolirao automobil

U subotičkom naselju Prozivka, na parkingu iza zgrade Nade Dimić, demoliran je auto porodice Trećakov.

Šteta je procenjena na 1.500 do 2.500 evra, a Aleksandar Trećakov, vlasnik auta, sumnja da je počinilac učenik subotičke Gimnazije gde njegova supruga radi kao profesor.

- U našoj zgradi se tinejdžeri okupljaju u jednom praznom stanu, a među njima je i problematičan učenik. Supruga mi je rekla da se plaši jer je taj učenik video gde parkira auto - kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Trećakov.

Policija ih je prekjuče obavestila da je auto demoliran, a pojavio se i komšija koji je izjavio da je video tri mladića kako razbijaju auto i sve snimaju mobilnim telefonom, ali se plašio da pozove policiju.

- Policajac je zapisao ime momka u koga sumnjamo, a koji je im je od ranije poznat. Poučen ranijim iskustvima plašim se da će sve pasti u zaborav, ali se ipak nadam da će policija ispitati naše sumnje - kaže Trećakov.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.