Predrag Rogan novi trener Spartaka

Izvor: Mondo, 02.Okt.2018, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predrag Rogan novi trener Spartaka

Klub iz Subotice brzo pronašao zamenu za Vladimira Gaćinovića

Foto: MN Press

Uprava Spartaka reagovala je munjevito nakon sporazumnog prekida saradnje sa Vladimirom Gaćinovićem i već pronašla novog trenera.

Za novog šefa struke imenovali su Predraga Rogana, trenera koji je već radio u njihovom klubu.

"Iako se Spartak nalazi u dosta teškoj situaciji odlučili smo se da ukažemo poverenje mladom treneru koji je svojim dosadašnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << radom pokazao i dokazao da se radi o veoma perspektivnom stručnjaku. Pratili smo njegov rad u Zemunu, Mačvi i klubu TSC iz Bačke Topole i uverili smo se da je Rogan pravo rešenje za nas", saopštio je predsednik kluba Dragan Simović.

Posebne preporuke Rogan je stekao kada je pre nešto manje od pet godina bio direktor Omladinske škole Subotičana, a vrlo uspešno vodio je i Spartakovu filijalu, Fudbalski klub Palić.

"Tada smo se uverili da se radi o čoveku koji je 24 časa posvećen fudbalu, koji nikada ne odustaje od sprovođenja sportskih ciljeva. Zadovoljni smo što se radi o mladom i ambicioznom treneru koji je pokazao da njegov način rada garantuje da naš klub čekaju bolji dani", napomenuo je prvi čovek Spartaka.

Predrag Rogan (44) tokom trenerske karijere radio je i kao pomoćni trener mađarskog kluba Ujpešt Doža, ali i Rada.

****************************************

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.