Praksa za veterinarske tehničare u Subotici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2021, 12:00

Praksa za veterinarske tehničare u Subotici

Hemijsko-tehnološka škola u Subotici nedavno je proglašena za centar dualnog obrazovanja u ovom gradu.

Za takvo obrazovanje potrebni su novi obrazovni profili, ali i novi sadržaji u kojima učenici mogu da steknu praktično znanje.

"Subotica je jedan od pionira dualnog obrazovanja u Srbiji. Grad učestvuje u sagledavanju potreba i utiče na upis učenika u srednje škole sa dualnim obrazovanjem, ali i stimuliše učenike da biraju ova tražena zanimanja tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << što svake godine dodeljuje 30 stipendija. Tako će biti i narednih godina", izjavio je Stevan Bakić, gradonačelnik Subotice.

Nakon što je od ove školske godine moguće obrazovati se za veterinarskog tehničara, đaci će u budućnosti imati uslove za savremenu praksu.


Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.