Poziv za izbor partnera za rekonstrukciju pruge od Subotice ka mađarskoj granici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2021, 18:01

Poziv za izbor partnera za rekonstrukciju pruge od Subotice ka mađarskoj granici

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije raspisalo je javni poziv za izbor strateškog partnera na realizaciji Projekta rekonstrukcije i modernizacije pruge Subotica - Horgoš - granica sa Mađarskom (Segedin).

Podnosilac prijave može biti domaće ili strano pravno lice, ili konzorcijum domaći ili stranih pravnih lica.

Prijave se mogu poslati do 6. maja do 15 časova, otvaranje prijava će biti održano 7. maja u 10 časova u Ministarstvu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Postupak po ovom javnom pozivu sprovodi se radi zaključenja ugovora o projektovanju i izvođenju radova na realizaciji projekta.

Izabrani partner treba da završi radove u roku od 14 meseci od datuma uvođenja u posao, kao i da koristi najmanje 50 odsto domaćeg materijala, aganžuje domaću radnu, podizvođače i drugo.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Raspisan poziv za izbor partnera za rekonstrukciju pruge Subotica-Segedin

Izvor: B92, 13.Apr.2021, 08:32

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije raspisalo je javni poziv za izbor strateškog partnera na realizaciji Projekta rekonstrukcije i modernizacije pruge Subotica - Horgoš - granica sa Mađarskom (Segedin)...Podnosilac prijave može biti domaće ili strano pravno lice, ili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.