Izvor: RTS, 25.Jan.2022, 16:41

Požar u magacinu ruskog trgovinskog lanca u Subotici

U subotičkom naselju Mali Bajmok je oko 14.30 izbio požar na krovu magacina ruskog trgovinskog marketa "Svetofor". Među zaposlenima nema povređenih.
Posle tri sata borbe sa vatrenom stihijom, požar je stavljen pod kontrolu. Zbog velike kvadrature magacina, od preko 1.000 kvadratnih metara, u gašenju požara učestvuju i vatrogasne ekipe iz Bačke Topole, Sombora, Bajmoka i Čantavira.

Prema saznanjima RTS-a, svi zaposleni su na vreme evakuisani >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i među njima nema povređenih.
Pored ovog magazina nalazi se i fabrika peciva "Mini pani", čiji su zaposleni takođe napustili radna mesta.
Strujna i gasna instalacija odmah po izbijanju požara su isključene.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ugašen požar u megamarketu "Svetofor" u Subotici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2022

Oko 17 sati i 15 minuta uspešno je lokalizovan veliki požar koji je oko 14 sati i 30 minuta izbio u megamarketu "Svetofor" u Hipodromskoj ulici u Subotici, u neposrednoj blizini "buvljaka", saopštila je večeras PU Subotica...U gašenju požara učestvovalo je 19 vozila i preko 40 vatrogasaca-spasilaca....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

DETALJI STRAVIČNOG POŽARA U SUBOTICI: Izgoreo supermarket RUSKOG trgovinskog lanca (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2022

Market u Hipodromskoj ulici Subotici zahvatio je veliki požar oko 14 sati i 30 minuta, a kako saznajemo gust dim se brzo proširio i zahvatio sve prostorije i veliki deo objekta. Evakuacija je brzo organizovana, a povređenih, kako se saznaje, na sreću nema...Četiri vatrogasne ekipe uputile su se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.