Požar na salašu kod Subotice, četvoro povređenih

Izvor: RTS, 28.Avg.2019, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar na salašu kod Subotice, četvoro povređenih

U prigradskom naselju Stari Žednik kod Subotice oko 16 časova izbio je požar u kome je jedna osoba teže povređena, a još tri su zadobile lakše opekotine, potvrđeno je RTS-u u Policijskoj upravi u Subotici.
Na salašu V. M. (39) koji je prodao sojino ulje kupcu M. A (34) iz Zrenjanina, došlo je do zapaljenja pumpe prilikom pretakanja sojinog ulja iz plastičnih rezervoara u kamion kupca.
Vatra >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je odmah zahvatila kamion, proširila se na pomoćni objekat i garažu, a izgorela su i dva putnička vozila.
Vatrogasci iz Subotice borili su se sa požarom oko dva sata, dok vatra nije ugašena.
Vlasnik salaša V. M. zadobio je teške opekotine i zbog toga je hitno prebačen na lečenje u Novi Sad, dok su ostalo troje lakše povređenih potražili medicinsku pomoć u subotičkoj bolnici.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MASIVNI POŽAR NA SUBOTIČKOM SALAŠU U vatri koja je izbila prilikom pretakanja ulja, izgoreo kamion, objekti, garaža i vozila, a IMA I POVREĐENIH

Izvor: Blic, 28.Avg.2019

U Starom Žedniku kod Subotice danas oko 16 časova jedna osoba je teže povređena u požaru, a još troje je zadobilo lakše opekotine, potvrđeno je "Blicu" u subotičkoj Policijskoj upravi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.