Izvor: 025info.rs, 06.Mar.2020, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđen slučaj korona virusa u Srbiju

Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar na vanrednoj konferenciji za medije potvrdio je prvi slučaj korona virusa u Srbiji. Zaražen je muškarac iz Subotice star 43 godine, koji se, prema rečima ministra, dobro oseća. Lončar je naveo da je zaraženi muškarac u više navrata boravio u Budimpešti, kod sestre koje je imala respiratorne tegobe i temepraturu i sve znake koji su slični korona virusu. Kada se on vratio u Srbiju osetio je tegobe i bio je odgovoran i samoizolovao se, poslao decu na selo, tako da je ostao sa suprugom koja mu je donosila hranu. -Podvrgnut je analizama i pre sat vremena su stigli rezultati testa i on je već u izolaciji u bolnici u Subotici. Srbija je apsolutno spremna, sve što struka nalaže, mi ćemo odraditi i nema razloga za paniku - rekao je Lončar. Epidemiolg Pregrad Kon poručio je danas, da je važno da...
Pogledaj vesti o: Subotica,   Coronavirus

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

PREOKRET Prvi zaraženi od korona virusa u Srbiji pre posete sestri u Budimpešti, BORAVIO U DRUGOJ ZEMLJI

Izvor: Blic, 06.Mar.2020

Prvi oboleli od korona virusa u Srbiji, 43-godišnji muškarac za koga je danas zvanično obelodanjeno da je iz Subotice, kako saznaje "Blic", pre nego što je posetio sestru u Budimpešti, boravio je poslovno u Italiji!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.