Postavljen kamen temeljac za izgradnju reflektora u Užicu

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jul.2013, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postavljen kamen temeljac za izgradnju reflektora u Užicu

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić postavio je danas kamen temeljac za izgradnju reflektorskih stubova na Gradskom stadionu u Užicu, koji će biti završeni do sredine septembra.


(FOTO: M. Spasojević)
Karadžić je potpisao i memorandum o razumevanju sa gradonačelnikom Užica Sašom Miloševićem i predsednikom Upravnog odbora FK Sloboda Draganom Subotićem, kojim se obavezao da će FSS pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << izgradnju reflektora sa 130.000 evra i pozajmicom klubu za finansiranje izgradnje.


Izgradnja reflektora koštaće 25 milona dinara bez PDV-a, a finansiraćemo je uz pomoć pozajmice FSS i sponzora koji podržavaju Slobodu, na čelu sa šabačkim Farmakomom – rekao je za Tanjug Subotić.
Gradonačelnik Milošević najavio da će radovi na izgradnji reflektora početi najkasnije za 10 dana, po pribavljanju građevinskih dozvola i kompletne dokumentacije.
Reflektori će biti svečano pušteni u rad 14. septembra na utakmici 5. kola Superlige Srbije između Slobode i Partizana, najavio je Karadžić.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Tole posetio Užice

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2013, 15:21

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić i generalni sekretar nacionalne kuće fudbala Zoran Laković posetili su FK Sloboda Point i u srdačnom razgovoru sa čelnicima kluba i Grada Užica razgovarali o međusobnoj saradnji. Predsednik nacionalnog saveza Karadžić, gradonačelnik Užica...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.