Izvor: SEEcult.org, 09.Apr.2012, 03:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljska u fokusu 19. Lutkafesta

Međunarodni festival pozorišta za decu u Subotici biće održan od 20. do 26. maja, a prikazaće 23 predstave iz 15 zemalja, uz fokus na poljsko lutkarstvo. Za učešće u takmičarskom programu 19. subotičkog festivala prijavljene su 204 predstave iz 41 zemlje, a odabrane su 23 iz Bosne i Hercegovine (Republike Srpske), Čilea, Egipta, Francuske, Hrvatske, Mađarske, Italije, Makedonije, Poljske, Rumunije, Rusije, Slovenije, Srbije, Španije i Velike Britanije.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

U Subotici u maju Festival pozorišta za decu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2012, 01:11

SUBOTICA -..U Subotici će se od 20. do 26. maja održati devetnaesti Međunarodni festival pozorišta za decu, saopštili su danas organizatori...Tokom sedam dana, Festival će ugostiti umetnike, pozorišne stručnjake i studente pozorišnih škola iz više zemalja, kao i zemlje domaćina, Srbije...Za...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.