Policija ima nove tragove o Tijani

Izvor: Vesti-online.com, 05.Avg.2014, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Policija ima nove tragove o Tijani"

Policija je došla do novih tragova u slučaju Tijane Jurić (15), devojčice nestale iz Bajmoka kod Subotice, izjavio je u tom selu direktor policije Milorad Veljović.

Traje potraga za nestalom Tijanom Jurić

 

Veljović je novinarima u lokalnoj policijskoj stanici rekao da je potraga za nestalom devojčicom "prioritet prioriteta" za policiju. "Važno je da imamo nekih novih tragova i novih naznaka", rekao je Veljović, ali je dodao da ne želi da "prejudicira" >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ishod potrage za devojčicom.

 

Tijana Jurić je nestala 26. jula, a direktor policije je naveo da MUP Srbije na tom slučaju tesno sarađuje i sa mađarskom policijom, Interpolom i Evropolom.

 

Devojčica je poslednji put viđena nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku, a u blizini puta su pronađeni predmeti za koje roditelji tvrde da pripadaju Tijani.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.