Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Jul.2023, 10:21

Policija će pojačano kontrolisati vozače traktora i poljoprivrednih mašina

Pripadnici saobraćajne policije u Subotici, u cilju povećanja bezbednosti saobraćaja, u narednom periodu pojačano će kontrolisati vozače traktora i drugih poljoprivrednih mašina. Iz Policijske uprave u Subotici preciziraju da će poseban akcenat biti na otkrivanju prekršaja koji su i najčešći uzroci saobraćajnih nezgoda u kojima učestvuju traktori i druge poljoprivredne mašine. Apeluju na vozače tih […]
Vest Policija će pojačano kontrolisati vozače traktora i poljoprivrednih mašina objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Subotica: Novo vozilo za policiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2023

Vozni park Policijske uprave Subotica bogatiji je za još jedno vozilo, koje je kupljeno od naplaćenih kazni za saobraćajne prekršaje na teritoriji grada. Novo vozilo će koristiti saobraćajna policija prilikom izvršavanja uviđaja saobraćajnih nezgoda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.