Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Nov.2012, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija: Uhapšen Jožef Kasa

Policija je uhapsila četiri osobe iz Subotice zbog sumnje da su odobravanjem kredita i bankarskih garancija pod povoljnijim uslovima zloupotrebile službeni položaj i oštetili Agrobanku iz Beograda za više od 13 miliona evra, saopšteno je večeras iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.  Uhapšeni su Jožef Kasa (67), Peđa Mališanović (43), Zoran Malešević (36) i Miomir Paovica (54), svi iz Subotice, precizira se u saopštenju.  Navodi se da su osumnjičeni odobravali kredite i ...
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Agrobanka oštećena za 1,3 milijarde dinara, uzet kredit i od Dulića

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Nov.2012

Uhapšeni Jožef Kasa, Peđa Mališanović, Zoran Malešević i Miomir Paovica u aferi 'Agrobanka' negirali su krivicu, a pored svih kredita bez pokrića Milašinoću je 60 miliona dinara dalo i Ministarstvo ekologije na čijem čelu je bio Oliver Dulić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.