Poletanović ima novi klub

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poletanović ima novi klub

Doskorašnji fudbaler Tosna Marko Poletanović sada je konačno pronašao novi klub.

Jagelonija je dovela Marka Poletanovića.

Srpski fudbaler koji je prethodne sezone igrao za ruski Tosno, sada je potpisao ugovor sa poljskim timom u kom igra već jedan srpski fudbaler, Mile Savković, koji je ovog leta iz subotičkog Spartaka prešao u taj klub.

Poletanović je morao da ode iz Tosna koji je proglasio bankrot iako je osvojio Kup Rusije, pa je konačno pronašao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << novi klub posle isteka prelaznog roka.

Marko ima 25 godina, igrao je za Vojvodinu odakle je prešao u Gent, u Belgiji je bio još član Varegema, a bio je i godinu dana na pozajmici u Crvenoj zvezdi pre nego što je prešao u Tosno.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.