Poginuo pevač Luis

Izvor: Dzungla.org, 31.Jul.2011, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo pevač Luis

Pevač Ljubiša Stojanović Luis poginuo je jutros oko 4.30 časova u teškoj saobraćajnoj nesreći kod vojvođanskog mesta Mali Iđoš.

Luis je išao iz Subotice ka Novom Sadu, preticao je i došlo je do čeonog sudara sa vozilom iz suprotnog smera.
'Večernje novosti' pišu da je poginuo i vozač drugog automobila, čije ime nije objavljeno, kao i da je povređeno još šest osoba.
'Blic' navodi da je u nesreći povređeno i troje Luisovih saradnika, koji su posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << ukazane lekarske pomoći u bolnici u Vrbasu pušteni na kućno lečenje.
Za sada nije poznat uzrok saobraćajne nesreće, a posle policijskog uviđaja biće poznato više detalja o tragediji.
Jedan od muzičara koji je bio sa Luisom u trenutku nesreće rekao je agenciji Beta da ne zna kako se dogodila nesreća, jer su u tom momentu svi putnici u automobilu, koji je vozio pevač, spavali.
'Automobil u kojem smo bili potpuno je uništen', rekao je muzičar koji je bio sa Luisom u kolima. Njegovo ime nije navedeno.
Poznati pevač bavio se muzikom od 1970. godine, a nadimak je dobio kada je imao devet godina jer je uspešno izvodio pesme Luisa Armstronga. Završio je srednju muzičku školu u Nišu, a u Beogradu Fakultet muzičke umetnosti. Bio je među prvima koji je kombinovao džez sa srpskim folklorom, a 1980. godine je snimio prvi album pod imenom 'Ne kuni me, ne ruži me, majko', koji je uspešno prodavan u Srbiji i Jugoslaviji.
Snimio je 11 studijskih albuma.
Luis je rođen u Leskovcu 25. juna 1952. godine. Ima šestoro dece - četiri sina i dve ćerke.
Nastavljena je crna i tužna serija. Pre nešto više od mesec dana u saobraćajnoj nesreći poginuo je i pevač Darko Radovanović. Pre nekoliko dana u Beogradu je preminuo muzičar Milan Delčić-Delča.
(Izvor : Mondo)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.