Podsticaji za fabriku Svarovski u Subotici

Izvor: Beta, 20.Mar.2012, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podsticaji za fabriku Svarovski u Subotici

BEOGRAD, 20. marta 2012. (Beta) - Predstavnici austrijske Kompanije Svarovski (Swarovski), Grad Subotica i Vlada Srbije potpisali u utorak u Beogradu ugovore o ustupanju zemljišta za gradnju fabrike kristala u Suboti...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svarovski gradi fabriku u Subotici

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Mar.2012

Predstavnici austrijske Kompanije Svarovski, Grad Subotica i Vlada Srbije potpisali danas u Beogradu ugovore o ustupanju zemljišta za gradnju fabrike kristala u Subotici i dodeli podsticaja za investitore.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ustupljeno zemljište za izgradnju fabrike Swarovski u Subotici

Izvor: SEEbiz.eu, 21.Mar.2012, 10:17

BEOGRAD - Predstavnici austrijske Kompanije Swarovski, Grad Subotica i Vlada Srbije potpisali juče u Beogradu ugovore o ustupanju zemljišta za gradnju fabrike kristala u Subotici i dodeli podsticaja za investitore.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.