Izvor: Danas, 19.Avg.2010, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podneta krivična prijava zbog pretnji

Savez vojvođanskih Mađara podneo je krivičnu prijavu protiv nepoznatog lica, odnosno neidentifikovanog policajca MUP Subotica zbog pretnji koje je uputio trojici mladića mađarske nacionalnosti tokom postavljanja plakata za nacionalni praznik Sent Ištvan. Prema informacijama iz ove stranke, mladiće su legitimisala dva policajca, pri čemu je jedan od njih pripretio da bi takve trebalo staviti uz zid i streljati, a kasnije dodao, da ih mogu odmah odvesti u policiju i tamo likvidirati.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

SVM: Prijava protiv policajca

Izvor: B92, 19.Avg.2010

Subotica -- SVM podneo krivičnu prijavu protiv policajca iz Subotice zbog pretnji trojici mladića mađarske nacionalnosti koji su lepili plakate za praznik Sent Ištvan... Prema informacijama iz ove stranke, mladiće su legitimisala dva policajca, pri čemu je jedan pripretio da bi takve trebalo staviti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.