Počele pripreme za Italiju

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Okt.2011, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počele pripreme za Italiju

Najbolji igrači Srbije počeli su u Staroj Pazovi pripreme za utakmicu sa Italijom, koja bi mogla da bude odlučujuća kada je u pitanju plasman u baraž za Evropsko prvenstvo.
Selektoru Vladimiru Petroviću prvi se javio Neven Subotić, a zatim su redom stizali Bojan Jorgačević, Milan Vilotić, Aleksandar Kolarov, Radosav Petrović, Ljubomir Fejsa, pa debitanti Aleksandar Simić i Luka Milivojević.
Jedva čekam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da počne. Biće to svakako utakmica godine, prava prilika da im se revanširamo za onih „sedam minuta” iz Đenove. Očekujem da uz pomoć publike na punoj Marakani već u petak uveče overimo plasman u baraž – izjavio je Neven Subotić.
Štoper beloruskog BATE Borisova Aleksandar Simić, koji je prvi put sa najboljim fudbalerima Srbije nije krio oduševljenje što je u nacionalnom timu.
San svakog fudbalera je da zaigra za svoju zemlju. Nadam se najboljem i prottiv Italije i protiv Slovenije – rekao je Simić.
Na njegove reči nadovezao se Luka Milivojević, koji je za ovu priliku „prekomandovan” iz mlade selekcije u A tim.
Sve ovo je za mene novo i biće mi potrebno malo vremena da se priviknem. Očekujem pozitivan ishod i plasman u baraž – rekao je Milivojević.
Prvi trening srpski fudbaleri odradiće od 17.15 časova i na njemu bi trebalo da budu svi pozvani osim golmana Bojana Šaranova koji dolazi sutra i Nemanje Vidića, koji će prema rečima selektora Petrovića doputovati u četvrtak.
U Staru Pazovu doputovao je i povređen štoper Pari Sen Žermena Milan Biševac i moguće je da i on bude u konkurenciji za meč sa Slovenijom.
Utakmica protiv Italije igra se u petak od 20.45 na stadionu Crvene zvezde, dok je duel sa Slovencima četiri dana kasnije u Mariboru.
Pogledaj vesti o: Subotica,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počele pripreme za Italiju, Vidić stiže u četvrtak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2011

STARA PAZOVA -..Najbolji fudbaleri Srbije počeli su danas u Staroj Pazovi pripreme za utakmicu sa Italijom, koja bi mogla da bude odlučujuća kada je u pitanju plasman u baraž za Evropsko prvenstvo...Selektoru Vladimiru Petroviću prvi se javio Neven Subotić, a zatim su redom stizali Bojan Jorgačević,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Počele pripreme za Italiju i Sloveniju

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2011

Najbolji fudbaleri Srbije okupili su se u Staroj Pazovi kako bi se što bolje spremili zа poslednje dve utаkmice C grupe kvаlifikаcijа zа plаsmаn nа Prvenstvo Evrope 2012. godine u Poljskoj i Ukrаjini.

Nastavak na Sportske.net...

Počele pripreme fudbalera Srbije za mečeve sa Italijom i Slovenijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2011

STARA PAZOVA -..Najbolji fudbaleri Srbije počeli su u Staroj Pazovi pripreme za utakmicu sa Italijom, koja bi mogla da bude odlučujuća kada je u pitanju plasman u baraž za Evropsko prvenstvo...Selektoru Vladimiru Petroviću prvi se javio Neven Subotić, a zatim su redom stizali Bojan Jorgačević,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"ORLOVI" SE SPREMAJU ZA ITALIJU DOLAZI I VIDIĆ

Izvor: Kurir, 03.Okt.2011

STARA PAZOVA - Najbolji fudbaleri Srbije počeli su u Staroj Pazovi pripreme za utakmicu sa Italijom, koja bi mogla da bude odlučujuća kada je u pitanju plasman u baraž za Evropsko prvenstvo...Selektoru Vladimiru Petroviću prvi se javio Neven Subotić, a zatim su redom stizali Bojan Jorgačević,...

Nastavak na Kurir...

Subotić: Biće teško bez Vidića

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Okt.2011, 12:01

Dan pre ostalih pravo iz Dortmunda u Staru Pazovu stigao je i Neven Subotić. Prvotimac Borusije sa nestrpljenjem čeka okršaj sa Italijanima, ali se nerado seća onoga što se desilo pre tačno godinu dana u Đenovi.. . Baš kao i svi srpski reprezentativci i Subotić sanja o pobedi protiv Azura i...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.