Izvor: JUGpress.com, 08.Jun.2023, 23:10

Pobeda Ognjena Bidžića u meču sa reprezentacijom Mađarske

VLASOTINCE

Minulog vikenda u Subotici u Hali sportova kadetska reperezentacija Srbije odmerila je snage sa reperezntcijom susedne Mađarske. U ovom prijateljskom meču u dresu reprezentacije bili su pozvani Ognjen Bidžić i Jovan Dimitrijević, članovi BK ,,Arena” iz Vlasotinca. Mladi bokseri obe reperezentacije pokazali su u ringu svoj raskošni talenat, a posebnu efektnu pobedu na ubedljiv način ostvario je Ognjen Bidžić, koji je jednoglasnom odlukom sudija savladao reprezentativca >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Mađarske u svojoj kategoriji Rikarda Farkaša.

Drugi reprezentativac naše reprezentacije, Jovan Dimitrijević nije imao priliku da uđe u ring, jer reprezentacija Mađarske nije imala takmičara u kategoriji u kojoj boksuje mladi Vlasotinčanin.

Zadovoljni smo što je naš član Ognjen Bidžić ostvario pobedu u svojoj kategoriji u meču sa reprezentativcem Mađarske. To je veoma važna pobeda za Bidžića, i on je ovom pobedom ozbiljno iskoračio napred i već je jednim korakom bliže učešću na predstojećem Evropskom takmičenju. Naša su nadanja da će oba naša takmičira izboriti za mesto u reprezentaciji i tako biti učesnici ovog Evropskog prvenstva – rekao nam je, očigledno zadovoljan učinkom svojih boksera. njihov trener Ivan Jović.(kraj) VS/LJSI ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.