Pakistanac ubijen u tuči emigranata kod Subotice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2012, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pakistanac ubijen u tuči emigranata kod Subotice

SUBOTICA -

Jedan državljanin Pakistana ubijen je noćas u tuči dve grupe ilegalnih imigranata u atarima nadomak Subotice, saopštila je policijska uprava u ovom gradu.

Kako je saopšteno, u tuči je učestvovalo više državljana Pakistana i Avganistana, a od povreda zadobijenih oštrim predmetom, preminuo je pakistanski državljanin H.J.

U saopštenju se dodaje da su u subotičkoj policiji obavljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su informativni razgovori sa većim brojem lica i da se intenzivno radi na pronalaženju izvršioca krivičnog dela teškog ubistva.

Uviđaj su izvršili istražni sudija Višeg suda i zamenik tužioca Višeg tužilaštva u Subotici.

Mediji prenose da je do tuče verovatno došlo jer su Pakistanci napali grupu Avganistanaca, posle čega su ovi krenuli u osvetu koja se završila ubistvom.

Kako je objavila Radio-televizija Yu eco, u tuči je povređen još jedan ilegalni imigrant koji se bori za život. On je, prema saznanjima televizije, zadobio teške telesne povrede u predelu grudnog koša, nanesene nožem.

Ova televizija podseća da je Subotica tranzitno mesto za državljane Bliskog istoka u nameri da dobiju azil u nekoj od zemalja Evropske unije.

Pošto se Subotica nalazi na granici sa Mađarskom, zemljom EU, najveći deo njih pokušava da ilegalno pređe granicu između Srbije i ove zemlje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.