PUKLI! Posle žestoke svađe David okrenuo leđa Aleksandri! Luna Đogani kriva za sve? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2018, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUKLI! Posle žestoke svađe David okrenuo leđa Aleksandri! Luna Đogani kriva za sve? (VIDEO)

Nevolje u raju.

David Dragojević i Aleksandra Subotić ovih dana se često svađao, a sve je počelo kada je Lepi Mića u opticaj pustio priču da se David pali na Lunu Đogani.

IMAJU ZAJEDNIČKU PROŠLOST! Pogledajte njenu REAKCIJU kada je videla REPERA na kapiji Zadruge - ŠOK ŽIVOTA

I sinoć pred spavanje David i Aleksandra su se posvađali, kada mu je Subotićeva prebacila da se ne trudi dovoljno, mada nije jasno na šta je tačno mislila, verovatno na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << aktivnije učešće u rijalitiju.

Davida je iznervirala njena konstatacija, pa joj je okrenuo leđa. I kasnije je Aleksandra pokušala da razgovara sa njim, ali David nije više želeo da se raspravlja pa su završili priču.

ŠOK NA SNIMANJU! Muškarac se ZALETEO pravo u Mariju Šerifović! Izdrala se na njega, a onda... (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DAVIDOVI PRIJATELJI SU REKLI KETI DA JE ON GEJ, A DRAGOJEVIĆ JE LAGANO UĆUTKAO: To je u Americi dozvoljeno, o meni sve zna moja porodica! (VIDEO)

Izvor: Svet, 21.Okt.2018

Katarina Ristić Keti rekla je da su joj Davidovi bliski prijatelji otkrili da je on homoseksualac.. Dok je Aleksandra Subotić pokušavala da odbrani svog dečka, David je odbrusio Katarini:. “Ja da sam homoseksualac ostao bih u Americi. Ne bih se vratio, gej brakovi su tamo dozvoljeni, živeo bih...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.