PU Sombor: Pronađena droga, uhapšeni razbojnici...

Izvor: 025info.rs, 16.Jan.2015, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PU Sombor: Pronađena droga, uhapšeni razbojnici...

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru, lišili su slobode R.P. (1970) iz okoline Kule, u čijem automobilu je pronađeno 115 grama opojne droge amfetamin, tzv. spid.

U zajedničkoj akciji, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru i Subotici, juče su u automobilu somborskih registarskih oznaka, kojim je upravljao R.P., ispod suvozačevog sedišta pronašli i oduzeli dva pakovanja spida.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << će, uz krivičnu prijavu zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, biti priveden u Više javno tužilaštvo u Somboru.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru, identifikovali su tročlanu grupu osumnjičenu da je izvršila krivično delo razbojništvo nad radnikom ugostiteljskog objekta u Svetozar Miletiću.

S.O. i N.J. se terete da su 2. januara, oko 23 sati i 30 minuta, maskirani i uz pretnju pištoljem, od radnika ugostiteljskog objekta uzeli pazar a zatim ga zaključali u magacin, dok ih je D.V. čekao ispred objekta.

Protiv S.O., N.J. i D.V. biće podnešena krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Somboru u redovnom postupku.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na 025info.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.