P*ŠALI SU I SR*LI PO TEBI! Ljuba objasnila šta se zapravo desilo pre 18 GODINA! POSTOJE DOKAZI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2018, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

P*ŠALI SU I SR*LI PO TEBI! Ljuba objasnila šta se zapravo desilo pre 18 GODINA! POSTOJE DOKAZI! (VIDEO)

Novi sukob bivših supružnika!

U sinoćnoj emisiji gledaoci su postavljali pitanja učesnicima druge sezone rijalitija "Zadruga". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosio je i čitao voditelj Milan Milošević.

Aleksandra i David su kratko rekli da nemaju komentar povodom svega što Ljuba Pantović ispričala o Čabarkapi (više o tome možete pročitati OVDE), a zatim je došlo do nove velike svađe između Ljube i njenog nekadašnjeg supruga Karađorđa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Subotića.

- Taj Čabarkapa je 2013. godine ušao u moju kuću i tada je počeo moj sukob sa Ljubom Pantović! Bog me je samo sačuvao i danas sam ovde sa vama - pričao je Karađorđe.

- Ne, ne, ne! Naš sukob je počeo 2000. godine. P*šali su i sr*li po tebi! Pi*ka si! To što si moju porodicu servirao na tacnu i da nas jure i proganjaju, postoje dokazi! Tu su ljudi koji su mene krili po svojim kućama, da me ne bi pronašli tvoji! Sve ću ti vratiti sa kamatom za ovih 18 godina! Budi jednom muško! Nemoj Aleksandru da poturaš! Dobićeš naplatu! - govorila je Ljuba svom bivšem suprugu.

Kako je sve izgledalo možete pogledati ovde:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

SLOBA ODSEČNO: Pesmu sam POSVETIO KIJI, sa Lunom je GOTOVO! Njegove reči odjeknule KAO GROM! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OBUKLA MINIĆ, PA VRCKALA IZNAD GLAVA ZADRUGARA! SUBOTIĆEVA GLUMILA ZVEZDU, PA OPLELA PO MAJCI: Klošarko lažljiva, trošila si pare OD PLJAČKE! (VIDEO)

Izvor: Press, 06.Dec.2018

Aleksandra Subotić, Karađorđe Subotić, Branislav Radonić i Ljuba Pantović imali su strašan sukob, a Subotićeva se onda popela na sto te svim zadrugarima objasnila da njih 20 ne postoji bez nje, i da svi od nje traže kadar. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.