PRODUKCIJA ALEKSANDRI NAMEŠTA POBEDU I PITANJA!? Bliži se KRAJ Zadruge, a EVO šta se KRIJE iza čitave priče!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2019, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODUKCIJA ALEKSANDRI NAMEŠTA POBEDU I PITANJA!? Bliži se KRAJ Zadruge, a EVO šta se KRIJE iza čitave priče!?

Isplivala istina!?

Aleksandra Subotić je jedan od favorita i pretendenata za pobedu u rijalitiju Zadruga. Mnogi su mišljenja da Aleksandra posle svega zaslužuje pobedu, a sve to potkovano je i činjenicom da je ona samohrana majka jedne male devojčice.

Podsećamo da je Aleksandra u rijaliti ušla sa verenikom Davidom Dragojevićem, koji ju je nakon što je diskvalifikovana iz Zadruge, prevario sa Anom Korać i sa njom nastavio vezu a da nikad zvanično nije raskinuo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Aleksandrom.

Ona se u rijaliti vratila i trpela uvrede od Davida koji nikada nije razgovarao sa njom i sve prekinuo kako dolikuje bivšim verenicima.

Njen odnos sa majkom Ljubom Pantović takođe je bio jako loš, ali se iznenada pred sam kraj toliko popravio da niko nije mogao da veruje.

Da li je čitava priča oko njihovog pomirenja zapravo scenario za pobedu? Ostaje da vidimo.

Ipak, sa druge strane ostaje činjenica da se Aleksandra hvalila Davidu i Ani Korać da će ona pobediti u Zadruzi, jer joj je po povratku u rijaliti obećano da će ona biti pobedinica.

To i činjenica da ona nikada ne dobija loša pitanja gledalaca koja bi je na neki način kompromitovala, baca senku sumnje na njenu eventualnu pobedu, a to su primetili i gledaoci, sudeći po komentarima na Fejsbuk stranicama.

KAD SE ZAVRŠI ZADRUGA: Gastoz šalje Luni poruku! Samo to će dobiti od njega - i NIŠTA više! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.