Izvor: Blic, 12.Avg.2022, 14:59

PRIMER DOBRE PRAKSE Novi Sad je danas domaćin obeležavanja Međunarodnog dana mladih

Međunarodni dan mladih obeležava se danas u Novom Sadu, a tim povodom gradonačelnik Miloš Vučević učestvovao je u radnom sastanku i Međunarodnoj konferenciji "Mladi posle pandemije: Jedna Evropa". U Omladinskom centru OPENS predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić i gradonačelnik Vučević razgovarali su sa delegacijama iz Niša, Mionice, Sombora i Subotice, kao i predstavnicima OPENS-a.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabićeva na obeležavanju Međunarodnog dana mladih u Novom Sadu

Izvor: RTS, 12.Avg.2022

Premijerka Ana Brnabić, zajedno sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem, prisustvovala je obeležavanju Međunarodnog dana mladih. Brnabićeva je navela da su mladima potrebni prostori u kojima oni mogu da rade i stvaraju . Ana Brnabić i Miloš Vučević učestvovali...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.