PRIČALO SE DA SU RASKINULI, ONI NIKAD SREĆNIJI: Subotićka slavi rođendan sa simpatijom Pecom! Izveo je na večeru, a zbog onog što će joj tek prirediti SKAKAĆE OD SREĆE

Izvor: Press, 02.Okt.2019, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIČALO SE DA SU RASKINULI, ONI NIKAD SREĆNIJI: Subotićka slavi rođendan sa 'simpatijom' Pecom! Izveo je na večeru, a zbog onog što će joj tek prirediti SKAKAĆE OD SREĆE

Prethodnih dana pisalo se da je bivša zadrugarka Aleksandra Subotić raskinula emotivnu vezu s dvadesetak godina starijim dečkom Pecom što, po svemu sudeći, nije istina.
Foto:pink
I dalje cveta ljubav između nje i njene "simpatije", kako ga je zvala u drugoj sezoni "Zadruge", o čemu svedoči i fotografija koju je večeras objavila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<


Naime, Aleksandra večeras proslavlja svoj 23. rođendan, što je bio sjajan povod da je Peca izvede na večeru tokom koje su razmenjivali nežnosti nasred restorana, a tu iznenađenjima nije bio kraj - vrlo brzo uslediće još jedno, kojem se slavljenica neizmerno raduje.



- Moj rođendanko! Predivna večera u vinariji, a uskoro žurkica - ne mogu da dočekam - uzbuđena je Aleksandra, kojoj su pratioci čestitali divan dan.




Autor: / Printscreen Instagram


Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Aleksandra Subotić puca od sreće: Slavila rođendan sa dve decenije starijim dečkom! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 02.Okt.2019

Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić napunila je 23 godine, a čestitke joj non stop pristižu. Ovim povodom njen 20 godina stariji partner Peca i ona otišli su u jedan novosadski lokal na romantičnu večeru, o čemu govori fotografija koju je Subotićeva okačila na svoj Instagram nalog. – Moj rođendanko....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.