PREDSEDNIK SE ODLIČNO SNAŠAO Radići oduševljeni posetom Vučića, otkrili o čemu su razgovarali: Porodica je stub Srbije, a običaji su ono što nas je odražalo

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2023, 09:17

"PREDSEDNIK SE ODLIČNO SNAŠAO" Radići oduševljeni posetom Vučića, otkrili o čemu su razgovarali: Porodica je stub Srbije, a običaji su ono što nas je odražalo

"Srbija ne sme da stane, baš kao i mešanje čvaraka". Ovako govore Radići, porodica koju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao juče u mestu Šupljak kod Subotice.

Kako je ispričao Lazar Radić, širom Srbije, pa tako i u Subotici, tradicija je da se svakog novembra sprema svinjokolj, a ove godine Radići su imali i posebnog gosta - predsednika Aleksandra Vučića.

- Drago nam je što nas je predsednik posetio. On je bio ovde isto tako za svinjokolj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i pre dve godine - govori Lazar i dodaje da je su sa predsednikom razgovarali o porodici i poslu.

Kako Radić priča za "Novosti" predsednik je bio od velike pomoći i tvrdi da se odlično snašao. Lazar kaže da je njegov brat otkrio predsedniku tajnu pravljenja dobrih čvaraka, te da se i malo našalio rekavši da "Srbija ne sme da stane, isto kao i mešanje čvaraka".

Radići su potom, domaćinski, ugostili predsednika Srbije iznevši bogatu trpezu, ali kažu da mu se najviše svideo proizvod koji su zajedno napravili.

Podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić se ovim povodom oglasio na svom zvaničnom Instagram i Tiktok profilu gde je napisao:

- Posetio sam domaćinsku kuću porodice Radić, u mestu Šupljak kod Subotice i imao priliku da bar nekoliko minuta pomognem u pravljenju ovogodišnjih čvaraka. Razume se, probao sam i čvarke, i kobasice, i slaninu, ama baš sve što su Radići za svoje goste i ukućane pripremili. Htedoh da prećutim, ali na kraju je na red došla i štrudla sa makom. Porodica je stub Srbije, a običaji su ono što nas je odražalo. Živela Srbija!

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Srbija ne sme da stane, kao ni mešanje čvaraka"! Porodica Radić o poseti Vučića: Uvek nam je drago da ugostimo predsednika! (FOTO)

Izvor: 24sedam.rs, 26.Nov.2023

Širom Srbije, pa tako i u Subotici, tradicija je da se svakog novembra sprema svinjokolj, a ove godine Radići su imali i posebnog gosta - predsednika Aleksandra Vučića

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.