PRAVE SVETSKO VENČANJE! Aleksandra i David za PRVI PLES izabrali jednu od najlepših pesama svih vremena! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Maj.2017, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAVE SVETSKO VENČANJE! Aleksandra i David za PRVI PLES izabrali jednu od najlepših pesama svih vremena! (FOTO)

Učesnici "Parova", Aleksandra Subotić i David Dragojević, definitivno će sutra stati na ludi kamen, a venčanje će u dogovoru sa produkcijom biti obavljeno u rijalitiju. 

Produkcija je odlučila da mladencima izađe u susret sa svim željama pa će se potruditi da venčanje izgleda poput pravog svetskog, a za prvi ples Aleksandra i David odabrali su jednu od najromantičnijih pesama svih vremena, pesmu "Princeza", Slađane Milošević i Dada Topića.

Printskrin: TV Happy

Koreografiju već uvežbavaju, a sutra će romantični ples izvesti pred gledaocima i ukućanima.

Printskrin: TV Happy

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRELEPO! Aleksandra i David odabrali pesmu za prvi ples! Venčaće se uz OVO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2017

Baš romantično....U punom su jeku pripreme za sutrašnju veliku rijaliti svadbu Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić u "Parovima", a produkcija se trudi da mladencima ispuni sve želje...ŠOK! Gogu Sekulić opkolili NAORUŽANI specijalci - mučila je dva NEIDENTIFIKOVANA muškarca! (VIDEO)..Po...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.