POZLILO MU, IZGUBIO KONTROLU NAD VOZILOM, PA STRADAO NA LICU MESTA: Subotičane probudila škripa guma i glasni udarci

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020, 10:42

POZLILO MU, IZGUBIO KONTROLU NAD VOZILOM, PA STRADAO NA LICU MESTA: Subotičane probudila škripa guma i glasni udarci

Nesrećnom čoveku, vozaču plavog "pežoa" pozlilo je i on je preminuo za volanom u toku vožnje.

Muškarac (66) nastradao je danas u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Ulici aleja Maršala Tita, u subotičkom naselju Radijalac u centru grada.

Stanare okolnih zgrada na Radijalcu probudila je škripa guma i glasni udarci, a zatim i dolazak Službe hitne pomoći i policije.

Kako se saznaje, vozač "pežoa" je tokom vožnje, izgubio kontrolu nad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vozilom, udario u drugo parkirano vozilo, a zatim kolima završio na centralnom šetalištu gde se nalazi mobilijar. Tragovi vozila su vidljivi i na travnjaku.

Najverovatnije da je čovek preminuo za volanom od posledica srčanog zastoja. Lekari Hitne pomoći su mogli samo da kontatuju smrt.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.