POTPUNO PUKLA! Ostavljena Aleksandra Subotić PONOVO UHVAĆENA U LAŽI! (VIDEO)

Izvor: Svet, 10.Feb.2019, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPUNO PUKLA! Ostavljena Aleksandra Subotić PONOVO UHVAĆENA U LAŽI! (VIDEO)

Bivša učesnica “Zadruge 2”, koja je diskvalifikovana iz rijalitija zbog svog agresivnog ponašanja, Aleksandra Subotić ponovo je uhvaćena u laži.
Naime, ona je iznela niz uvreda i neistinitih optužbi na račun voditelja i novinara Milana Miloševića, te je navela da je bila iskorišćena od strane Aleksandra Čabarkape, koji je otac njene ćerke Magdalene.



– Zamolila bih ovog “nepristrasnog i vrlo profesionalnog” voditelja da ne ispira usta mojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << imenom… Ja nikada nikoga nisam htela da razvedem, niti sam se mešala u bilo čiju vezu! Mene je kao maloletnicu iskoristio čovek duplo stariji od mene. To je već ispričana priča – napisala je Aleksandra između ostalog na svom Instagram profilu.
Međutim, gledaoci koji verno prate svaki korak učesnika “Zadruge” pronašli su snimak u kom Subotićeva od reči do reči demantuje sebe. Ona je tada rekla da se u Čabarkapu zaljubila, te da joj je bilo lepo sa njim i da se nije osećala izmanipulisano. Aleksandra je takođe, tom prilikom, naglasila da je otac njene ćerke bio oženjen, ali da je to nije sprečilo da sa njim zatrudni posle samo mesec dana zabavljanja.








View this post on Instagram















EVO TI GA NA, PA TO NASTAVI SA LAZNIM STORYJIMA! JEL SI BILA ISKORISCENA? NE NISI ! JEL NIJE BIO OZENJEN PA NISI POKUSALA SA RASTURIS BRAK!? TVOJE RECI ! A DA NE PRICAMO STA IMA U CELOM VIDEU DA SI IMALA DECKA I PRE 13. GODINE. EH KURVO KURVO ! TI SI ONA NAJGORA NEPLACENA! TI NEKOG DA NAZIVAS TAKO! MARS TAMO LAZLJIVICE! MALOLETNA SVESNA LJUBAVNICE! #zadruga2 #zadrugartvpink #zadrugari #zadrugatv #zadrugartvpink #zadrugarijaliti #zadrugaofficial #zadrugapink #rijaliti #rijalitizadruga #tvpink #pinkrs #pinktv #srbija🇷🇸 #aleksandrasubotic #aleksandrasubotic #beograd #novisad #veternik #bosnaihercegovina #podgorica #crnagora #laz #lazovka #pinkrs #makedonija #milanmilošević #cabarkapa @sandrasuboticc @aleksandrasubotic_army @gospodin_novinar @pink.rs @pinkmediagroup @darko.tanasijevic @isidora.tubin @ljiljanastanisic @jovanakos @ludo_pero @scandaltabloid
A post shared by 💜 DAVID I ANA 💜 (@ljubav_na_pomolu) on Feb 8, 2019 at 6:29am PST


Pored ovoga, Aleksadra izbegava i suočavanje sa istinom. Njen, sada već bivši, dečko David Dragojević započeo novu vezu u “Zadruzi 2” sa Anom Korać, ali Subotićeva ovo ne želi da prihvati. On već danima apeluje da Aleksandra napusti njegovu porodičnu kuću u Veterniku, ali ona to odbija da čuje i uradi, pa još uvek živi pod istim krovom sa njegovom majkom Biljanom Dragojević.
 
SvetSvet
The post POTPUNO PUKLA! Ostavljena Aleksandra Subotić PONOVO UHVAĆENA U LAŽI! (VIDEO) appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.