PONOSIM SE SRPSKIM I MAĐARSKIM MUZIČARIMA Predsednik poslao jedinstvenu poruku - neka živi prijateljstvo! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021, 15:52

"PONOSIM SE SRPSKIM I MAĐARSKIM MUZIČARIMA" Predsednik poslao jedinstvenu poruku - neka živi prijateljstvo! (FOTO)

Posle ceremonije predsednik Srbije je otišao na ručak sa Orbanom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Vlade Mađarske Viktor Orban prisustvovali su danas ceremoniji obeležavanja početka radova na rekonstrukciji i modernizaciji železničke pruge Subotica - Horgoš - državna granica sa Mađarskom - (Segedin).

Ceremonija početka radova održana je u 13.30 časova kod Železničke stanice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Horgoš.

 u Zvonko Bogdan Salas i poslao jedinstvenu poruku:

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Viktora nisam slikao, a ja ne samo da se ne stidim već se ponosim i srpskim i mađarskim muzičarima, a i obostranim gostoprimstvom. Neka živi prijateljstvo Srba i Mađara! - rekao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić zapevao "Tamo daleko"; "Srbin i Mađar - prijatelji i braća" VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 18.Okt.2021

Horgoš -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zapevao je sa muzičarima danas pesmu "Tamo daleko"...Snimak atmosfere sa ručka nakon otvaranja radova na modernizaciji pruge Subotica - Horgoš - Segedin Vučić je objavio na Instagram nalogu buducnostsrbijeav...Vučić je objavio fotografiju sa Ištvanom...

Nastavak na B92...

TAMO DALEKO Predsednik Vučić objavio post kako uživa uz tamburaše

Izvor: Blic, 18.Okt.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Vlade Mađarske Viktor Orban, prisustvovali su danas ceremoniji obeležavanja početka radova na rekonstrukciji i modernizaciji železničke pruge Subotica - Horgoš - državna granica sa Mađarskom - (Segedin).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.