Izvor: HotSport.rs, 09.Okt.2015, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČELE SPEKULACIJE: Klop želi Srbina za vođu odbrane

Nemački stručnjak Jirgen Klop imenovan je danas za novog menadžera Liverpula, a već su počele prve spekulacije o potencijalnim pojačanjima. 

Naime, kako prenosi renomirani ESPN, Klop želi da obnovi saradnju sa Nevenom Subotićem i srpskog štopera vidi kao pravo pojačanje za odbranu svoje nove ekipe. 
Klop i Subotić se odlično poznaju pošto su zajedno sarađivali i u Majncu, a potom i u Borusiji Dortmund, što jeste punih osam godina. 
U tom periodu, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Subotić je bio nezamenjiva karika u Klopovom timu pa ni ne čudi zašto Nemac ponovo želi Srbina.
Znate li kako je Klop oduševio engleske novinare u svom prvom obraćanju kao menadžer Liverpula?
The post POČELE SPEKULACIJE: Klop želi Srbina za vođu odbrane appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Već radi punom parom: Klop danas gleda sedam utakmica Liverpulovih klinaca!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Okt.2015, 15:01

Nemac poranio jutros u Kirkbi kako bi razgovarao sa trenerima i posmatrao mečeve mlađih kategorija..Nemac je to! Nema opuštanja za Jirgena Klopa, koji je već jutros stupio na dužnost...Novi menadžer Liverpula poranio je kako bi posmatrao uživo meč tima do 18 godina protiv Stouka. Klop je gledao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.