PLAĆALA DAVIDU RAČUNE!? Aleks PROŠLA KROZ PAKAO sa Davidom, a sada će PROGOVORITI o svemu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2019, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLAĆALA DAVIDU RAČUNE!? Aleks PROŠLA KROZ PAKAO sa Davidom, a sada će PROGOVORITI o svemu!

Biće reči i o novom dečku!

U toku je emisija Ognjena Amidžića sa najiteresantnijim detaljima koji su obeležili predhodnu sezonu njegove emisije.

On je kao jednu od bitnijih emisija izdvojio onu u kojoj su gostovale Anabela Atijas i Ljuba Pantović. Anabela je tom prilikom rekla da se nije složila sa Luninim ulaskom u Zadrugu, a Ljubi je ovo bila poslednja emisija pred ulazak u Zadrugu.

Ljuba je sada u dobrim odnosima sa svojom kćerkom Aleksandrom Subotić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali tada nije bila. Ona je tom prilikom rekal da njena tadašnja svekrva Biljana Dragojević naplaćuje Aleksandri hiljadu evra jer joj čuva kćerku Magdalenu i da je ona lično pristustvovala kada joj je David tražio hiljadu evra da bi platio račun za struju.

David i Aleks su tada još bili zajedno, a Ljuba je tvrdila da to neće potrajati jer Davidova osećanja nisu iskrena i da je on koristi. Na kraju se ispostavilo da je Ljuba u neku ruku bila u pravu.

David je sada navodno srećan sa Anom Korać kako on to kaže, a po mrežama kruže njihove zajedničke slike na kojima David ne izgleda srećno. Navodno David koristi i Anu koja je iznajmila stan u kojem žive zajedno i navodno ga ona sama plaća.

Koliko ima istine u ovim pričama? Ostaje da vidimo.

Do tada nam ostaje i da sačekamo emisiju u kojoj će sutra gostovati Aleksandra Subotić, koja će govoriti o ovome, kako i o svom životu koji se dosta promenio od kako je stupila u vezu sa novim dečkom.

STUDENTSKI DANI SLAVNIH: Evo koje fakultete su pohađali Rada, Ognjen, Zorica, Bajaga, Tozovac, Čkalja... (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.