Izvor: Blic, 10.Sep.2022, 17:10

"PECA JE TERAO ALEKSANDRU DA ABORTIRA" Maja Marinković iznela šok tvrdnje o ljubavniku i bivšoj drugarici: "On je psiho, stavio joj je prisluškivač"

Maja Marinković otvoreno je u rijalitiju "Zadruga" pričala Kristijanu Goluboviću detalje odnosa sa Pecom Raspopovićem, kog je preotela od bivše drugarice Aleksandre Subotić.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"PECA MI JE POSLAO PORUKU PRE ULASKA U ZADRUGU!" Maja rešila da ih UNIŠTI - dok je bio sa Aleks, njoj napisao OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2022

Obelodanila sve..U razgovoru sa Mikijem Đuričićem i novim zadrugarima, Maja Marinković otkrila detalje kratke, ali burne veze sa Pecom Raspopovićem, partnerom Aleksandre Subotić...Maja je otkrila da ju je Peca muvao još prošle godine, ali da ona to nije shvatala tako, već je mislila da je sve...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.