PALIĆ FILM FESTIVAL: Šta nudi prefestivalski program

Izvor: DobreVesti.rs, 30.Jun.2023, 14:12

PALIĆ FILM FESTIVAL: Šta nudi prefestivalski program

U ovogodišnjem predfestivalskom programu Festivala Evropskog filma Palić, od 1. jula u bioskopu Eurocinema u Subotici biće predstavljene selekcije „Europe 4 kids“, Best of Europe“ i “Omaž dobitnicima nagrade Aleksandar Lifka”.

 
 
Selekcija “Bioskop na Trgu” na programu je od 8. jula na subotičkom Trgu Slobode, dok će 12. i 13. jula po prvi put biti organizovane i projekcije u Plaža Baru na Paliću.
 
 
U okviru selekcije „Europe 4 Kids“ biće prikazano sedam dečijih, animiranih i igranih filmova koji su svoju bioskopu premijeru imali u 2022. i 2023. godini: animirani film „Moja vila šeprtlja“ (Luksemburg, Nemačka), film „Asteriks i Obeliks - Srednje kraljevstvo“...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.