PAKAO LJUBAVNOG TROUGLA! Luna - SPAVALA SA DAVIDOM?! PONOVO LINČ! Subotićka će ODLEPITI - raskid u najavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2018, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAKAO LJUBAVNOG TROUGLA! Luna - SPAVALA SA DAVIDOM?! PONOVO LINČ! Subotićka će ODLEPITI - raskid u najavi

Atmosfera u Zadruzi se ne stišava!

U Beloj kući "Zadruge" već danima sevaju varnice između Lune Đogani i Aleksandre Subotić. Naime, Subotićeva se naljutila na blogerku jer je pričala sa njenim dečkom Davidom Dragojevićem.

Digla je toliku famu zbog ovoga, pa je čak i njihova veza na ivici raskida. Ovaj slučaj Luna je komentarisala sa Minom Vrbaški, Savom Perovićem i bratom Adamom Đoganijem.

- Ne mešam se ni u šta. Napala me za stolom. Pričala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam sa čovekom, družimo se. Ne znam u čemu je problem. Šta bi da sam legla u krevet sa Davidom, linčovali bi me do kraja rijalitija - pričala je Luna svojim cimerima.

Sve detalje razgovora poslušajte u videu ispod, a kako će dalje teći njihov odnos, ostaje da vidimo.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.