Otvoreni univerzitet Subotica demantovao navode bivšeg direktora Slobodana Markovića

Izvor: Danas, 03.Sep.2018, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoreni univerzitet Subotica demantovao navode bivšeg direktora Slobodana Markovića

Otvoreni univerzitet sa žaljenjem konstatuje da je po drugi put u kratkom vremenskom roku prisiljen da izda javno saopštenje povodom navoda iznesenih od strane g. Markovića i saopštenja Komisije Ministarstva kulture i informisanja zadužene za ocenjivanje prijava u okviru Konkursa za sufinansiranje projekata u oblasti pozorišne umetnosti. Članak Otvoreni univerzitet Subotica demantovao navode bivšeg direktora Slobodana Markovića se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Bereg: Roditeljima sugerisano da ne upisuju decu na hrvatsku nastavu

Izvor: Danas, 03.Sep.2018

Sistem obrazovanja na hrvatskom jeziku u Vojvodini i Srbiji proširen je u ponedeljak otvorenjem novog obrazovnog profila u atraktivnoj subotičkoj Medicinskoj školi, ali problemi su iskrsli s pokretanjem hrvatskog odeljenja u mestu Bereg, gde je roditeljima sugerisano da odustanu od upisa deteta na...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.