Izvor: Beta, 19.Jul.2010, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvaranje izložbe Pres foto Srbija u Subotici

PALIĆ, 19. jula 2010. (Beta) - Izložba "Pres foto Srbija", na kojoj će biti predstavljeni najbolji radovi s nacionalnog konkursa za medijsku fotografiju, biće otvorena u utorak uveče u Gradskom muzeju Subotice.

Na izložbi će biti predstavljene 153 fotografije, medju kojima je i prvonagradjeni rad Sanje Knežević, fotografija "Par", rekao je agenciji Beta predsednik Asocijacije medijskih fotografa Srbije Zvezdan Mančić.

"Izložba značajno prevazilazi okvire današnjeg fotožurnalizma u Srbiji, podstičući progresivni autorski stav, otvarajući mogućnosti razvoja fotožurnalizma u skladu sa svetskim trendovima", ocenio je Mančić.

Izložba je do sada bila predstavljena gradjanima Beograda i Čačka, a gostovaće i u Gornjem Milanovcu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Atini. Izložba u Subotici gostuje u sklopu 17. Festivala evropskog filma, koji se održava od 17. do 23. jula.


Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvaranje izložbe Pres foto Srbija u Subotici

Izvor: NaDlanu.com, 19.Jul.2010

PALIĆ, 19. jula 2010. (Beta) - Izložba "Pres foto Srbija", na kojoj će biti predstavljeni najbolji radovi s nacionalnog konkursa za medijsku fotografiju, biće otvorena u utorak uveče u Gradskom muzeju Subotice. Na izložbi će biti predstavljene 153 fotografije, među kojima je i prvonagrađeni...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.