Otkrivena roba bez dokumentacije u Subotici

Izvor: RTS, 03.Feb.2017, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivena roba bez dokumentacije u Subotici

Zajedničkom akcijom carine i policije u jednom magacinu u Subotici otkrivena je velika količina robe stranog porekla, bez bilo kakve dokumentacije.
Pretres "sivog magacina" su izvršili carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja zajedno sa kolegama iz Odseka za suzbijanje privrednog kriminala PU Subotica i tom prilikom su na licu mesta zatekli nekoliko tona razne robe namenjene tzv. crnom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tržištu.
Među robom je najviše prehrambenih proizvoda, kućne hemije, čokolade i konditorskih proizvoda, zamrznutog mesa i prerađevina, čije će tačne količine i vrednost biti poznate po okončanju istrage, navodi se u saopštenju Uprave carina.
Uprava carina podseća da je u novembru prošle godine takođe u Subotici otkriven „"sivi magacin"“ sa skoro tri tone robe.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Srpski policajci ispred magacina osetili čudan miris. Kad su ušli, šokirali su se i pohapsili sve ljude iznutra!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Feb.2017

Zajedničkom akcijom carine i policije, 3. februara 2017. godine, u magacinu u Subotici otkrivena je velika količina robe stranog porekla, bez bilo kakve dokumentacije...Pretres "sivog magacina" su izvršili carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja zajedno sa kolegama iz Odseka za suzbijanje...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.