Osumnjičeni za krijumčarenje 12 stranih državljana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2010, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičeni za krijumčarenje 12 stranih državljana

KIKINDA, -

Kikindska policija saopštila je danas da je intenzivnim radom policijskih službenika te stanice u petak presekla kanal za krijumčarenje ljudi kada su na putu Novi Kneževac - Banatsko Aranđelovo zaustavili tri vozila u kojima je krijumčareno 12 stranih državljana iz Maroka, Avganistana, Palestine, među kojima je bilo i četvoro maloletnika.

Istražni sudija Osnovnog suda u Kikindi osumnjičenima je odredio pritvor u trajanju od 30 dana, Željku D. (1982) iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Novog Kneževca, Nenadu T. (1987) iz Ostojićeva i Dušku D. (1978) iz Subotice zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljenog prelaska državne granice i krijumčarenja ljudi.

Oni su osumnjičeni da su za određeni novčani iznos krijumčarili strane državljane kojima je trebalo da omoguće ilegalan prelazak preko granice sa Republikom Mađarskom.

Protiv svih punoletnih stranih državljana podnet je zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog učinjenog prekršaja i Zakona o zaštiti državne granice.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠENA ZBOG UBISTVA MUŽA

Izvor: Kurir, 06.Dec.2010

SUBOTICA - Ziti B. (44) iz Bačke Topole, subotička policija je odredila pritvor, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila kriivično delo ubistva- saopštila je Policijska uprava u Subotici...Policija sumnja da je Zita B. u porodičnoj kući ubila nožem svog nevenčanog supruga L.P., koji je...

Nastavak na Kurir...

Uhapšeni zbog krijumčarenja ljudi

Izvor: B92, 06.Dec.2010

Kikinda -- Kikindska policija je na putu Novi Kneževac - Banatsko Aranđelovo zaustavila tri vozila u kojima je krijumčareno 12 stranih državljana... Među krijumčarenim osobama su državljani Maroka, Avganistana i Palestine, od kojih su četvoro maloletnici...Istražni sudija Osnovnog suda u Kikindi...

Nastavak na B92...

“Lale” uhapšene zbog krijumčarenja stranaca

Izvor: Mondo, 06.Dec.2010

Kikindska policija je na putu Novi Kneževac - Banatsko Aranđelovo zaustavila tri vozila u kojima je krijumčareno 12 stranih državljana.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.