Osnovan Hrvatski građanski savez

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2016, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osnovan Hrvatski građanski savez

Hrvatski građanski savez (HGS) osnovan je danas na skupštini koja je održana na Paliću, kod Subotice, a za predsednika je izabran Tomislav Stantić.

Dodao je da nije slučajno što je HGS osnovan uoči raspisivanja izbora u Srbiji i dodao da je ta organizacija spremna na saradnju sa svima koji imaju interes da se unapredi demokratičnost društva i položaj hrvatske zajednice u njemu.

Pre izbora za predsednika HGS-a, Tomislav Stantić bio je član G17 plus, a obavljao je i funkcije potpredsednika Vlade Vojvodine, pokrajinskog sekretara za lokalnu samoupravu i međuregionalnu saradnju i člana Gradskog veća u subotičkoj lokalnoj samoupravi.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.