Oružana pljačka banke u Subotici

Izvor: Beta, 16.Okt.2019, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oružana pljačka banke u Subotici

U centru Subotice danas je opljačkana "Banka Poštanske štedionice", javio je RTS.U pitanju je oružana pljačka banke iz koje je iznet džak novca.Prilikom pljačke nije bilo povredjenih.Prema prvim, nezvaničnim informacijama koje prenosi RTS, maskirani napadač sačekao je radnika banke ispred filijale u Ulici Dimitrija Tucovića 3, pucao je u vazduh i oteo džak sa novcem.Očevici iz ulice navode da ga je u automobilu italijanskih registarskih oznaka sačekao saučesnik pljačke i da su se potom zajedno užurbano odvezli u nepoznatom pravcu.U subotičkoj policiji su potvrdili RTS-u da se pljačka dogodila, a ekipe MUP-a, uključujući i forenzičke, su na uvidjaju. Na licu mesta je i zamenik Višeg javnog tužioca iz Subotice.Za sada nije poznato koliko je tačno novca otudjeno, u tužilaštvu sumnjaju da je reč o iznosu od oko milion evra.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Najveće pljačke u Srbiji – u 100 i 300 reči

Izvor: Danas, 16.Okt.2019

Fonet/MUPFilmskih pljački u Srbiji je bilo i ranije Naoružani napadač odneo je džak novca iz „Banke Poštanske štedionice“ u centru Subotice, što je jedna od najvećih pljački u Srbiji u poslednjih nekoliko godina. Nije poznato koliko je novca ukradeno, ali se sumnja da je reč o oko milion...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.