Izvor: Press, 22.Okt.2018, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ona je za mene davno pokopana priča, to što radi je jadno i pogano!" Aleksandra Subotić nikad žešće oplela po majci!

- Moja majka pati da uđe u ovaj rijaliti, očito ima mentalnih problema - rekla je Aleksandra
Ljuba Pantović, Printskrin: TV Pink

- Ne želim da je pljujem, ne želim da govorim ružne reči, ali mislim o njoj ružno i ne želim je u svojoj okolini i blizini. Kada bi ovde ušla ne bih reč jednu progovorila sa njom, ne bih joj se obradtila i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << joj treba nešto ne bih joj dala. Sa Davidom nikada nije imala konflikt, ne postoji ništa što ona bi ona njemu mogla da zameri. Davida možeš na hleb da mažeš, poštuje me i čuva moje dete, brine o svemu, a ona ga pljuje i gazi zarad sebe i svojih ličnih interesa. Ne želim više da pričam o njoj, ona je za mene davno pokopana priča. Da želi neki kontakt sa mnom imala bi ga napolju, ne bi čekala da uđem u rijaliti - završila je Aleksandra.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Jelena Krunić već bacila oko na novog zadrugara, pali zagrljaji i poljupci! (VIDEO)

Izvor: Press, 22.Okt.2018

- Što bežiš od mene ujutru dok spavaš? - pitala je Jelena novog zadrugara . Novi učesnik Zadruge Sale Tru brzo je postao inbteresantan svojim cimerima, a posebno Jeleni Krunić koja...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.