Odmah nakon POROĐAJA USLEDILA DRAMA u kući Aleksandre Subotić! Ljubomora, zbog ovoga NE MIRUJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 18:19

Odmah nakon POROĐAJA USLEDILA DRAMA u kući Aleksandre Subotić! Ljubomora, zbog ovoga NE MIRUJE!

Sa bebom došle i velike promene!

 Aleksandra Subotić nedavno se porodila i na svet donela zdravog dečaka. Ona je sada otvoreno progovorila o ovom iskustvu, kao i tome kako se oseća nakon što je dobila drugo dete, jer podsećamo da ima devojčicu Magdalenu.

- Imam gomilu obaveza oko bebe, sada kao prvi put da osećam šta znači biti majka. Tada sam bila nezrela kada sam dobila ćerkicu, a sada je vec drugačija priča. Svoju ćerkicu nisam ni dobila u ruke, došla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je tek iz inkubatora nakon 15 dana. Sina sam dobila u naručje i odmah sam se zaljubila u njega! Između Magdalene (cerke) i bebe postoji mala ljubomora - kazala je ona, pa otkrila ono što je sve intrigira, a to je kako je moguće da izgleda savršeno nakon porođaja.

 - Ljuba mi je dala ishranu, zato izgleda fenomenalno posle porođaja - dodaje ona.

Ekskluzivan intervju možete pogledati sutra u emisiji "Glamur" na Hepi televiziji.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.