Odjekivali rafali kod Subotice: Novi oružani sukobi migranata VIDEO

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 16:09

Odjekivali rafali kod Subotice: Novi oružani sukobi migranata VIDEO

Objavljen je snimak nove pucnjave od sinoć u naselju Hajdukovo kod Subotice, samo nekoliko dana nakon što je jedan migrant ubijen.

Čini se da migranti nisu stali ni nekoliko dana nakon ubilačke pucnjave, a u okolnim šumskim predelima vode se dalji oružani sukobi, prenosi portal Mađar so (Magyar Szo).

Ovaj portal prenosi i da im je čitalac koji im je poslao snimak naveo da su on, njegova porodica i meštani u očaju i da strahuju da bi pre ili kasnije i oni mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postati žrtve migrantske agresije.

Podsećamo, policija u Subotici je 24.7, po prijavi da se u šumi na periferiji naselja Hajdukovo čuju pucnji, izašla na mesto događaja i, pretragom terena u blizini auto-puta, zatekla beživotno telo državljanina Avganistana, kao i jednog njegovog povređenog sunarodnika.

Policiji je iz subotičke bolnice naknadno prijavljeno da se kod njih nalazi još jedan povređeni migrant, navodeno je tada u saopštenju Policijske uprave u Subotici.

Tokom ove pucnjave niko od državljana Srbije nije povređen, niti su građani bili neposredno ugroženi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.