Odgovor Spartaku od Sindikata: O čemu vi pričate!?

Izvor: Mondo, 28.Sep.2015, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odgovor Spartaku od Sindikata: O čemu vi pričate!?

Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" odgovorio subotičkom Spartaku na poređenja sa Partizanom i utakmicom sa Novim Pazarom.

Foto: MN Press

Glavna tema u srpskom klupskom fudbalu je utakmica OFK Beograd - Spartak (2:0), koja izaziva mnogo komentara i polemike. Mnogi se pitaju: da li je ova utakmica regularna, pre svega zbog tima koji je trener Spartaka Stevan Mojsilović izveo na Karaburmi?

Prvi je digao glas Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << potom i predsednik Zajednice superligaša, koji je i prvi čovek Vojvodine Zoran Šćepanović (koji je upotrebio reč nečasno), a Fudbalski savez Srbije je pokrenuo postupak kako bi istražio sve detalje u vezi sa ovom utakmicom.

Iz Spartaka su se oglasili danas navodeći da je to "nastavak hajke protiv tog kluba", a u subotičkom klubu se pitaju kako niko nije postavio pitanje kada je Partizan u Novom Pazaru izveo "drugi tim" i izgubio.

Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" odgovorio je Subotičanima posredstvom Facebook profila:

"Ovo je tim Partizana koji je izgubio od FK Novi Pazar u 3. kolu: Živko Živković, Miladin Stevanović, Miroslav Bogosavac, Miloš Ostojić, Lazar Ćirković, Saša Lukić, Saša Ilić, Nikola Trujić, Nikola Ninković, Petar Grbić i Nemanja Kojić. Ovi igrači Partizana su do 10. kola odigrali zajedno 2.406 minuta a tim Spartaka 822 minuta od kojih su trojica odigrala 665 minuta a svi ostali 157 minuta... Od igrača Partizana njih DESETORICA su igrali u A reprezentaciji ili mladim i omladinskim reprezentacijama... Iz Spartaka niko nijednu utakmicu za reprezentaciju... Statistika, najjača nauka na svetu...", piše na profilu Sindikata.

Možda se poništava OFK - Spartak?
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.