Odbornici DSVM za Radio Suboticu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2010, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbornici DSVM za Radio Suboticu

SUBOTICA -

Članovi Odborničke grupe Demokratske stranke vojvođanskih Mađara (DSVM) u Skupštini grada odlučili su da odborničke nadoknade za decembar poklone Radio Subotici, redakciji na mađarskom jeziku.

U saopštenju te odborničke grupe je navedeno da se radi o sumi od 270.000 dinara a pozvali su i kolege iz Saveza vojvođanskih Mađara da se pridruže njihovoj inicijativi.

Prikupljena sredstva će poslužiti da bi se pokrio manjak budžetskih sredstava >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za taj radio za ovu godinu, navedeno je u saopštenju.

Odbornici DSVM istakli su da se, u nedostatku donatorskih sredstva, koja su ranije stizala toj redakciji, "ne može dopustiti da radio na duže vreme obustavi emitovanje svojih programa na mađarskom jeziku".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Odbornici DSVM odrekli se nadoknade, novac Radio Subotici

Izvor: Blic, 05.Dec.2010

SUBOTICA - Članovi Odborničke grupe Demokratske stranke vojvođanskih Mađara (DSVM) u Skupštini grada odlučili su da odborničke nadoknade za decembar poklone Radio Subotici, redakciji na mađarskom jeziku. ..U saopštenju te odborničke grupe je navedeno da se radi o sumi od 270.000 dinara a pozvali...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.