Odbojkašice Srbije pobedile i Španiju

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jun.2012, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Srbije pobedile i Španiju

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije večeras je u Subotici pobedila selekciju Španije sa 3:0 u setovima 25:17, 25:11, 25:19, u utakmici drugog kola Evropske lige.

Posle dva ubedljivo dobijena seta usledilo je opuštanje u igri domaće reprezentacije, pa je pri rezultatu 13:12 u trećem setu selektor Zoran Terzić prvi put u meču tražio tajm-aut.

Posle kratkog razgovora sa selektorom, srpske odbojkašice ponovo su zaigrale dobro i meč privele kraju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
U prvom meču 2. kola Rumunija je pobedila Mađarsku sa 3:0. Srbija je juče sa 3:0 bila bolja od Mađarske, a Španija istim rezultatom od Rumunije.

Sutra će u 17.30 igrati Mađarska i Španija, a u 20.15 Srbija i Rumunija.

Drugi turnir ovogodišnje Svetske lige igraće se u Budimpešti od 8. do 10. juna, treći u Granoljersu od 15. do 17. juna, a četvrti u Pjatra Neamcu od 22. do 24. juna.

Reprezentacija Srbije pobednik je sve tri prethodne Evropske lige.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.